VII PREMIS POMPEU FABRA 2018 per la FISC

VII PREMIS POMPEU FABRA 2018

Juntament amb les altres entitats del Cens pel Foment de la Llengua Catalana, la FISC ha rebut una menció especial, consistent en una litografia i un diploma, recollit per la nostra presidenta. Aquest premi és un reconeixement a la tasca de tots els clubs i grups de joc de la Federació Internacional de Scrabble en Català i totes les persones que han col·laborat i col·laboren a la difusió de la nostra llengua a través d’aquest joc.

Els premiats en la setena edició dels premis Pompeu Fabra són:

– En la categoria de projecció i difusió de la llengua catalana, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana.
– En la categoria trajectòria professional, científica o cívica, els professors Mila Segarra i Neira i Jordi Mir i Parache.
– En la categoria socioeconòmica, König.
– En la categoria de comunicació i noves tecnologies, l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català.
– En la categoria incorporació a la comunitat lingüística catalana, el presentador i cantant Halldór Már (en la foto amb el relacions institucionals de la FISC, Armand Sanmamed).
– En la categoria de voluntariat lingüístic, el voluntari Ramon Rom Sagristà.

El Jurat ha decidit per unanimitat, amb motiu de l’Any Fabra, de fer també una menció de reconeixement especial a les 214 entitats que formen part actualment el Cens d’entitats de foment de la llengua catalana.

El lliurament dels premis Pompeu Fabra 2018 va tenir lloc el 23 d’octubre a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunyal, en un acte presidit per la consellera de Cultura, Laura Borràs i la Directora de Politica Lingüística Ester Franquesa Bonet.

#scrabbleencatala #scrabblecat #scrabble #escrabble
www.fiscrabble.cat www.scrabbleescolar.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *