Vídeo reportatge Festa pel Joc i el Lleure en Català, a Barcelona – 2015

VIDEO 12a FESTA PEL JOC I EL LLEURE EN CATALÀ 2015
El sol ha tornat a lluir a la festa que organitza per 12è any consecutiu la Plataforma per la Llengua, 150 persones entre adults i nens han omplert l’espai de l’Scrabble, les 9 taules amb taulers i una per als més petits amb divertits dibuixos del nostre logo la, Ç, per pintar.
Una jornada familiar on les paraules han estat protagonistes i el dringar de les fitxes s’ha fusionat amb les exclamacions de sorpresa i alegria i desobretot els somriures de felicitat dels participants.
https://youtu.be/kHqhAaMafYI
A l’espai de l’ Scrabble en Català hem rebut la visita de Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya juntament amb l’Ester Franquesa, Directora General de Política Lingüística, que sempre ens ha encoratjat i donat suport en aquesta iniciativa i on han escoltat amb atenció les explicacions de Francesc Gallén secretari de la Federació Internacional de Scrabble en Català i promotor i impulsor de l’Scrabble Escolar. Agraïm aquests gestos que ens animen a seguir amb redoblats ànims amb el desenvolupament d’aquest projecte que fa set anys va començar com un somni i actualment ja és una realitat.
Agraïm a la Isabel Romano, responsable de l’àrea de jocs i joguines de la Plataforma per la Llengua,la seva confiança, també donem les gràcies als voluntaris, organitzadors i en particular a la Neus, Sayaka, Cristina, Anna, Arola, Montse, Carla, Toni,Octavian i Francesc i a tots els participants que any rera any repeteixen i ens visiten .
La Federació Internacional de Scrabble en Català a través dels Clubs membres amb l’Octavian Mocano el seu President al front i l’Scrabble Escolar segueixen amb la seva filosofía de col•laboracions amb la mateixa il•lusió de popularitzar aquest meravellós joc i esport, com a eina per a aprendre el català, jugar i socialitzar.
‪#‎scrabbleencatala‬ ‪#‎scrabblecat‬ ‪#‎scrabble‬ www.fiscrabble.catwww.scrabbleescolar.cat

 https://youtu.be/kHqhAaMafYI
YOUTUBE.COM
 FESTA PEL JOC I EL LLEURE EN CATALÀ 2015

La Plataforma per la Llengua organitza el pròxim 21 de novembre, la 12a edició de la Festa pel joc i el lleure en català. Un any més, després dels milers de persones que any rere any veniu a visitar-nos i divertir-vos amb nosaltres, us esperem al Passeig Lluís Companys de Barcelona, al voltant de l’Arc de Triomf, per reivindicar el dret de grans i petits a poder jugar en la nostra llengua, el català! Llegeix el Manifest de la Festa a través d’aquest enllaç. La FISC hi serà present amb un macro taller de Scrabble per a tots els visitants.

A partir de les 10 h i fins a les 15 h de la tarda, podreu participar en els nombrosos tallers i activitats que organitzarem, així com passejar-vos per la Fira de jocs i joguines en català, que enguany ja comptarà amb més de 25 firaires!
La 12a Festa pel joc i el lleure en català comptarà amb nombrosos tallers, dirigits als més petits, com: Pintar Cares, Fem volar un avió, Fem una xapa, Ludoteca, Corones… i amb un Taller de Scrabble en català, per als més adults, que també tenim ganes de gaudir amb la nostra llengua!
www.scrabbleescolar.cat www.fiscrabble.cat ‪#‎scrabbleencatala‬‪#‎scrabblecat‬ ‪#‎scrabble‬ www.scrabbleescolar.cat

FESTA DEL JOC CARTELL 2015 (3)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *