VIDEO 2n Campionat de Scrabble de L`Hospitalet de Llobregat 2014

2n Campionat de Scrabble de L `Hospitalet de Llobregat 2014
14 de juny, un nou Campionat a l’Hospitalet de Llobregat en el marc incomparable de la Biblioteca Tecla Sala un espai de cultura on jugar Scrabble és tot un plaer, donem les gràcies al director Pedro Bravo així com als seus col · laboradors que amb la seva amabilitat han contribuït que aquesta i cadascuna de les activitats que es realitzen siguin un èxit.
Tambè agrair als components del Club de l’Hescarràs, l’esforç la Il · lusió i la passió que posen en totes les seves actuacions perquè aquestes siguin un fet per recordar, juntament amb la Federació Internacional de Scrabble en Català
També agrair a Lluís Esteve i Garnés Tinent d’alcalde i Regidoria d’Educació i al Regidor de Cultura Jaume Graells, la seva presència tot un estímul per seguir treballant d’una manera lúdica i divertida per la llengua catalana.
També un record per TVl’Hospitalet sempre present en aquests esdeveniments, que ja són un clàssic a la ciutat. –
Valgui aquest humil reportatge per record de tots els participants, i perquè l’any que ve en el 3r ens tornem a retrobar.
“El scrabble et canvia la vida”, frase encunyada al Club i et produeix una immensa felicitat … vegeu les imàtges el podríem catalogar com el Campionat amb màs Quilòmetres de somriures

i com diuen els capellans de la franja   LA PAO  sigui amb vosaltres…

 

 

GRUP LH 2014

 

 

l

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *