Scrabble Multicultural bilingüe, a Timișoara (Romania) 2014(dijous)

Scrabble Multicultural bilingüe, a Timișoara (Romania) 2014
Dijous es va donar el tret de sortida del 27è festival Aplec, a Timişoara. A la Galeria d’Art Helios es va inaugurar l’exposició titulada “Música de festa”, un breu repàs il·lustrat per la geografia i la historia musical popular catalanes, amb sengles presentacions del Cònsol Honorari d’Espanya a Timişoara, Josep Miquel Viñals, i el president d’Adifolk, Joan Gómez.

Les mostres musicals catalanes van començar a donar-se a conèixer al públic al vespre, a la Sala barroca del Museu d’Art de Timişoara, amb un concert de música catalana del segle XVIII.

Ritmes diferents estan donant la nota avui, a quatre indrets diferents de la ciutat: sardanes, balls de bastons, etc. confluint al fascinant espectacle vespertí: El cel i el mar a Catalunya.

Demà les paraules s’uniran als tons musicals, amb l’activitat de Scrabble multicultural, a partir de les 11 del matí.
#aplec #timisoara

Foto: Scrabble Multicultural bilingüe, a Timișoara (Romania) 2014
Dijous es va donar el tret de sortida del 27è festival Aplec, a Timişoara. A la Galeria d'Art Helios es va inaugurar l'exposició titulada "Música de festa", un breu repàs il·lustrat per la geografia i la historia musical popular catalanes, amb sengles presentacions del Cònsol Honorari d'Espanya a Timişoara, Josep Miquel Viñals, i el president d'Adifolk, Joan Gómez.

Les mostres musicals catalanes van començar a donar-se a conèixer al públic al vespre, a la Sala barroca del Museu d'Art de Timişoara, amb un concert de música catalana del segle XVIII.

Ritmes diferents estan donant la nota avui, a quatre indrets diferents de la ciutat: sardanes, balls de bastons, etc. confluint al fascinant espectacle vespertí: El cel i el mar a Catalunya.

Demà les paraules s'uniran als tons musicals, amb l'activitat de Scrabble multicultural, a partir de les 11 del matí.
#aplec #timisoara

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *