Scrabble al Correllengua de Cerdanyola del Vallès 2014

El diumenge 26 d’octubre, l’Scrabble torna a estar present als actes que articulen el Correllengua de Cerdanyola, a la pl. Francesc Layret (de l’Ajuntament), de dos quarts d’onze a les dues de la tarda.

A part l’Scrabble, a càrrec del Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès i la Federació Internacional de Scrabble en Català, l’acte central compte amb lectures de poemes de Maria-Mercè Marçal i Joan Vinyoli, microxerrades sobre la llengua, ballades de sardanes. Hi col·laboren Òmnium Cultural, el Servei Local de Català, l’Assemblea Nacional Catalana, Arran, l’Institut Banús, l’Escola Escaladei, l’Escola Montserrat, l’Agrupació Cultural Sardanista, Ramon Sauló i Esperança Batlles.

A més dels actes centrals, el Correllengua compte amb un seguit de presentacions editorials entorn de la llengua: el dimecres 22 d’octubre al Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès, a les vuit del vespre, Lo lleidatà és fàcil, comptant amb la presència dels autors Ferran Montardit i David Prenafeta, l’editor Josep Gelonch i l2014 Correllengua_Cerdanyola_Cartell p

coorrellengua cartell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *