Reportatge,Castelló Comarques, IV Campionat de Scrabble Escolar en Valencià 3r-4t d’ESO 2019

TOT A PUNT!
Segona jornada continua la Festa de les Paraules…Castelló seguirà sent el centre de l’Scrabble en Català, 196 alumnes a per les places per la Gran Final de Barcelona.


Quan les il·lusions es converteixen en realitat, .i l’idioma es el nexe d’unió, de trobada i d’enteniment i sobre tot de cohesió social en un ambient lúdic en un entorn magnífic el Palau de La Festa de la ciutat de Castelló.

 

196 Alumnes de 8 instituts de comarques de Catellè un d’ells de Sagunt Valencia

Les tres rondes s’han succeït de forma continuada i dins dels límits de temps establerts, 15 minuts per parella i 15 tirades cadascuna d’elles …

FELICITEM A les TRES PARELLES GUANYADORES

La classificació general ha quedat de la següent manera

Podriem fer un reportatge més llarg però aquest any les televisions de À PUNT i TVE han fet uns resums a la mida de l’espectacularitat de les finals, justa mesura i justícia a la feina de tota una temporada tant dels organitzadors com dels alumnes que s’han preparat per a tal esdeveniment.

Molt agraïts À PUNT pel reportatge i per la difusió! Gràcies als artífexs Enric Tena i a Jose Ibañez sou uns cracs! #Scrabblecastellócomarques #àpunt#scrabbleescolar #FISC #sempreteua #IVCAMPIONAT SCRABBLE

 

El IV Campionat de Scrabble Escolar en Valencià, a Castelló ens deixarà moltes sensacions, moltes il·lusions i moltes imatges, les principals dedicades als veritables protagonistes, els alumnes.
En aquest reportatge TV Espanyola plasma l’espectacle de la Festa de les Paraules al Palau de la Festa de Castelló.Gràcies Paula Varela.
Amb les encertades declaracions de Joan Doñate que juntament amb Maite Oliver són els impulsors del projecte a Castelló.

Ens veurem a Barcelona el 18 de maig de 2019 a partir de les 10,45 a la Lleialtat Santsenca al carrer Olzinelles nº 31

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *