LA NIT DELS ESTUDIANTS i 25è ANIVERSARI de l’AELH

La FISC  en representaciò de tots els clubs associats , agraeix la invitació al 25è Aniversari de l’AELH Associació d’Estudiants de L’Hospitalet de Llobregat .
Una nit especial, una nit en la qual hem tornat als orígens, ens ha fet reviure aquells dies, quan uns bojos es van unir per tirar endavant un projecte fundar una Federació … 
25 anys de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet El repàs que ens han desgranat els seus fundadors fins als actuals dirigents, ens ha ratificat que amb il · lusió, treball, constància, els somnis són possibles. 
La magnífica gala amb 10 actuacions, els finalistes del projecte Talent de L’Hospitalet han posat colofó a una temporada plena d’èxits, tant personals però sobretot col · lectius … de l’AELH.
Haver pogut, crear, participar i col · laborar amb ells amb el primer Campionat de Scrabble . Interinstituts 2014 a travès del Club de la ciutat el Club de Scrabble de l’Hospitalet de Llobregat ens omple de satisfacció, la FISC la federació Internacional de Scrabble en Català Sempre tindrà els braços oberts als projectes inclusius, cohesionadors i amb vocació cultural i de servei a la societat i en defensa de la llengua i la multiculturalitat

  VIDEO resum    http://youtu.be/I8-Arnu7gwcNIT ESTUDIANTS 2014 10422541_684425021636907_4747048473808802042_n

Una foto de FISC - Federació Internacional de Scrabble en Català.
Una foto de FISC - Federació Internacional de Scrabble en Català.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *