El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf organitzarà tallers oberts de Scrabble en català!

El dia de la inauguració, dimecres 7 de març, devant d’una trentena de persones vam fer la presentació del joc des de la Federació Internacional de Scrabble en Català, i la resta de trobades serien els dijous alterns de 19 a 20.30 h (22 de març, 5 i 19 d’abril i 3, 17 i 31 de maig), dirigides pel vilanoví Jordi Pujol, i Victòria, ivoluntària linguistica i amb la col·laboració de Queti Vinyals, dinamitzadora del VxL de Garraf.

Jpeg

L’activitat es durà a terme a l’Agrupació Excursionista Talaia (c/ Comerç, 4, Vilanova i la Geltrú).

No cal saber-ne per apuntar-s’hi, el més important és tenir ganes de divertir-se jugant i practicar el català d’una manera lúdica!
entrena de franc a www.mindsportsacademy.com/ca/scrabble posa CATALÀ al perfil.

Va ser una presentació, taller-col·loqui amb una participació molt activa dels assistents demostrant un alt nivell en el coneixement de les paraules i també en la dinàmica del joc de Scrabble, augurant la llavor d’un bon grup de joc per a un proper futur.
Queti Vinyals, dinamitzadora del VxL de Garraf. va conduir l’acte presentant la relació d’actes relatives a l’any Pompeu Fabra a la ciutat.
Joan Pons i Francesc de la Federació Internacional de Scrabble en Català van presentar el joc, amb una breu ressenya històrica des dels seus començaments als Estats Units i els inicis a Catalunya i les opcions i eines i suport des de la FISC.

 
Com a colofó a l’acte Jordi Pujol coordinador de la Federació i responsable del primer grup de scrabble a Vilanova i Garraf i Victòria, una entusiasta voluntària linguistica van desglossar els dies de trobades i la manera de coordinar-se amb les persones interessades en aquesta activitat
Finalment fer una ressenya de la presència de Teresa Tort … iniciadora fa mes de 23 anys del primer Campionat Escolar de Scrabble a Castelldefels. Inspiradora de l’actual IX Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans www.scrabbleescolar.cat www.fiscrabble.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *