Conveni entre la FISC i el CPNL de Catalunya 2018

La Directora General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Ester Franquesa, i Cristina Bassóns, Presidenta de la FISC.

 

Aquesta tarda (12-09-2018)hem renovat el conveni entre el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC). Han signat la Directora General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Ester Franquesa, i Cristina Bassóns, Presidenta de la FISC.
Aquest conveni s’emmarca en la campanya “I tu, jugues en català?” i en la promoció del joc de l’Scrabble com a activitat de foment de l’ús i aprenentatge de la llengua catalana.
Agraïm el reconeixement que fan de la nostra tasca!

A l’acte també han estat presents, per part del CPNL:  Viqui Sanz (directora de Projecció i Comunicació), Alba Conesa (directora de Formació i Foment), Carles de Rosselló (cap del Servei de Foment) i Cristina Aguilera (tècnica de comunicació).

De la FISC han vingut: Armand Sanmamed, Francesc Gallen, Jordi Pujol, Andreu Pont, Francesc Pallarès, Magda Falcó i Ester Morera. També ha estat present el director de La Lleialtat Santsenca, Agustí Giralt.

Acabada la signatura, hem tingut l’ocasió de fer un brindis. També hem xerrat una estona sobre els projectes que tenim en marxa.

Podeu consultar el comunicat de premsa que ha realitzat el CPNL aquí.

#scrabblecat #scrabbleencatala #scrabble #escrable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *