Campionat de Scrabble en català d’Eivissa 2018

El Club de Scrabble d’Eivissa ens va oferir la setena edició del seu Campionat de Scrabble en català 2018. Enguany, hi ha hagut participació de diversos clubs, tant de les illes com de Catalunya. Han estat jugadors dels clubs d’Eivissa, Palma, Porreres, Manacor, Sant Andreu de Palomar, El Prat, DeltaPrat i l’Hospitalet.

Va ser una trobada molt familiar, amb algunes noves incorporacions i també jugadors experimentats, on bona part d’ells participaven per primer cop a aquest campionat eivissenc.  

Alícia Costa va ser la jutgessa. Ella i l’artista Jordi Torres, creador dels trofeus, van lliurar els premis. Es tractava de sis lletres amb la seva respectiva puntuació (Ç, H, V, X, L·L i NY). Els trofeus eren molt originals, creats amb petites fitxes de Scrabble en perpetu estat de construcció/deconstrucció. 

  • Primer classificat: el mallorquí Antoni Riera, representant del Club de Scrabble Manacor. Va quedar invicte a l’acabar les cinc partides de la competició.
  • Segona classificada: Cristina Bassons, del Club de Scrabble L’Hospitalet de Llobregat.
  • Tercer classificat: Armand Sanmamed, que forma part del SACS de Sant Andreu de Palomar (Barcelona).

Altres premis van ser…

  • Rècord de scrabbles: per a Magdalena Morell, del CS Porreres. Va fer 14 scrabbles durant la jornada (empatada amb el campió, Toni Riera). 
  • Millor puntuació en una jugada: Francesc Gallén, jugador del CS El Prat de Llobregat, amb MOQUEJAR (130 punts).
  • Millor paraula amb NY: la va posar el mallorquí Carles Llull (CS Palma), ENUCUNYIN (97 punts).

 

Els mitjans de comunicació d’Eivissa van mostrar interès per la nostra trobada, pel que podeu trobar articles al Noudiari i al Diario de Ibiza.

La mateixa bona voluntat i companyonia d’anys anteriors del club amfitrió en l’organització de la jornada, però amb nous socis i interessants plans de futur… Esperem que l’any que ve poguem tornar al campionat de l’illa blanca!

La Neus molt il·lusionada, juntament amb els seus pares la Susana i en Ruben que van participar al Campionat d’Eivissa per primera vegada. Ganes no li faltavan a la petita seguidora per participar-hi però es va passar totes les partides observant amb molt d’interés i demostrant una habilitat per anagramar paraules, molt notable.
El Club d’Eivissa treballant en el present però preparant el futur, amb aquest inclusiu joc, com a eina de cultura i de país.
#scrabbleencatala #scrabblecat #scrabble #escrable
www.scrabbleescolar.cat www.fiscrabble.cat
i per entrenar des de qualsevol dispositiu
www.mindsportsacademy.com/ca/scrabble i no oblidis posar CATALÀ al perfil i jugaràs sempre de franc i sense anuncis…

I no podia faltar el tradicional vídeo de record d’aquest VII Campionat. Després d’un any sabàtic al Club d’Eivissa a tornat amb força i amb més socis i amb un desig comú passar estones agradables jugant amb les paraules fent d’aquest joc un eina de cultura i de país.
https://youtu.be/aBY8G5JtW2Y
#scrabbleencatala #scrabblecat #scrabble #escrable
tota la informació a
www.scrabbleesscolar.cat www.fiscrabble.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *