Biblio-anagrama i Duplicada de Scrabble a la Tecla Sala 2014


Capità, viatges, bessons, reporter… i moltes més paraules que definirien aquest primer Biblio-anagrama d’en Tintín.
La sala es va omplir d’il·lusionats nens, nenes i pares amb ganes de jugar a scrabble. La partida va transcórrer en un ambient distès i divertit, on el coet que havien construït al taller previ i les paraules, que d’una manera màgica es podien formar en els faristols, es van convertir en els protagonistes principals i van aconseguir que l’hora de joc passés, això, a una velocitat de coet.
La Montse i la María Jesús, components de la Biblioteca, van fer de mestres de cerimònia, la Cristina de l’Hescarràs i Francesc de la FISC van amenitzar la trobada, fins al moment del sorteig, on la mà més innocent de la cinquantena de persones que assistien a la duplicada, la de l’Àxel, amb el permís de la seva mare, va treure la butlleta, essent la guanyadora d’aquest primer Biblio-anagrama, la Laia, de l’escola Joan Maragall de l’Hospitalet de Llobregat.
Només acabar l’activitat, els nens ja demanaven la butlleta de la propera setmana, i així ja es va començar a omplir l’urna… Durant les cinc properes setmanes, hi hauran cinc nous Biblio-anagrames esperant a la secció infantil de la Biblioteca Tecla Sala relacionats amb la lectura de poemes de Joana Raspall (Animalades) que es farà el dissabte 8 de novembre. Com seran poemes relacionats amb animals, aquests seran els que s’amagaran a les butlletes. Trobareu un salvatge lleó, un simpàtic ximpanzé, un colom despistat…? Qui ho sap! Haureu de descobrir-ho!”
www.catamots.com www.scrabbleescolar.com www.fiscrabble.cat

http://youtu.be/YoXPWm1YvRo

COET

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *