41è Premi Vila de Martorell i Scrabble en Català 2016

41è Premi Vila de Martorell2016-04-22_Martorell_41e_Premi_Vila_Scrabble

Amb més de 80 anys de vida, l’esplendorós Teatre del Centre Cultural i Recreatiu El Progrés va acollir una gala d’excepció, de la 41a edició dels premis literaris Vila de Martorell.

La cerimònia, posada a punt fins als darrers detalls, que va comptar amb la presència de l’alcalde,Xavier Fonollosa, i del regidor de cultura, museus i patrimoni, Sergi Corral, va reunir elements tan diversos com un pregó d’inici de la Fira de Primavera de Martorell, pronunciat per l’escriptorMàrius Serra, les sonoritats simfòniques de la Filharmònica de Chevilly-Larue i la pròpia celebració dels guanyadors dels premis Vila de Martorell, amenitzada amb cites de les obres llorejades i moments musicals de saxòfon i blues.

En tractar-se d’una vetllada on les paraules van ser els protagonistes, l’Scrabble tampoc no hi va faltar. Gràcies a la invitació de Josefina Canals, qui va actuar de secretària titular del certamen, comptant amb gairebé cinc-centes obres presentades, vam poder gaudir d’un esdeveniment singular, representant alhora (Octavian Mocanu i Francesc Gallén) la Federació Internacional de Scrabble en Català i Scrabble Escolar.

Al mateix temps, els quatre guanyadors de les categories infantil i adolescent: Berta del Valle – foto (menys de 14 anys, millor conte), Alberto Lozano (15-18 anys, millor conte), Albert Céspedes(15-18 anys, millor poema) i Maria Rovira (15-18 anys, accèssit al millor conte) van ser guardonats també amb un joc de Scrabble.

.

premi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *