1r Campionat de Scrabble Escolar d’Altafulla 2016

1r Campionat de Scrabble Escolar d’Altafulla 2016
IMATGES per recordar…
3 escoles, 24 alumnes
Guanyador, L’SCRABBLE EN CATALÀ !!!
www.scrabbleescolar.cat. www.fiscrabble.cat
‪#‎scrabbleencatala‬ ‪#‎scrabble‬ ‪#‎scrabblecat‬ ‪#‎tarragona‬ ‪#‎altafulla‬
https://youtu.be/O0ARGP9JCqA

VÍDEO 1r Campionat de Scrabble Escolar d’Altafulla 2016
Primera final prèvia de la temporada, iniciada a la província de Tarragona, a Altafulla, gràcies a l’organització del Club de Scrabble d’Altafulla, Scrabble Escolar i amb la inestimable col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat i de la Federació Internacional de Scrabble en Català.
https://youtu.be/O0ARGP9JCqA
12 parelles de tres centres escolars El Roquissar, La Portalada d’Altafulla i l’escola Antoni Roig de Torredembarra han protagonitzat una matinal de scrabble a la sala La Violeta un marc qua ha donat la solemnitat adequada al acontecimiento.La diversió i l’emoció del joc de paraules han anat a l’una, els nervis i la il·lusió d’una final prèvia on les 6 primeres parelles es classificaven per a la Gran final del Prat.

Donem les gràcies a tots els participants, als pares i tutors. Als membres del Clubde Scabble d’Altafulla, Àngels Ribe, presidenta de l’entitat, a la Ieda Oliveira i Xavi Camprubí socis i l’associació Link amb Guillem Alonso seu presidente i Araceli Rilova vocal, per la seva implicació i ajuda sense ells no hagués estat possible així com de l’Ajuntament d’Altafulla a través de la seva Regidora de Turisme Montse Castellarnau
Impulsora del projecte juntament amb Guillermo Alonso
També agraïm la presència de l’alcalde Fèlix Alonso que amb les seves paraules d’ànim ens proporcionen l’estímul per convertir Altafulla en el centre de l’Scrabble Escolar del Tarragonès,
Impulsora del projecte juntament amb Guillermo Alonso
També agraïm la presència de l’alcalde Fèlix Alonso que amb les seves paraules d’ànim ens proporcionen l’estímul per convertir Altafulla al centre de l’Scrabble Escolar del Tarragonès,
La jornada va transcórrer amb l’alegria i il·lusió pròpies d’estar en una final prèvia representant a les escoles, durant les tres rondes els primers puestios es van anar alternant fins arribar a les ultimes tirades, Judith i Eduard de la Portalada van mantenir la tensió fins al final on van aconseguir la tecera victòria quedant en primer lloc … a continuació en segona posició Mireia i Maria també de la Portalada i en tercer lloc Paula i Diego de l’escola Antoni Roig
La camaraderia i una gran esportivitat han estat les senyes constants, les ganes de competir no han aparcat les ganes de jugar segons el reglament a què s’han cenyit i fins i tot en alguns casos ajudant a la parella contrincant, lliçons que demostren el bon ambient i l’excel·lent preparació dels concursants.

I les imatges del Campionat per recordar, les podeu baixar

https://drive.google.com/folderview…

‪#‎scrabbleencatala‬ ‪#‎sscrabblecat‬ ‪#‎scrabble‬ www,scrabbleescolar.carwww.fiscrabble.cat

15 de febrer del 2016
Una dotzena de parelles participen al Campionat Infantil d’Scrabble d’Altafulla
Enguany, la representació altafullenca al Campionat d’Scrabble Escolar en Català s’elevarà a les sis parelles
Un total de 12 parelles han pres part aquest diumenge en el Campionat Local d’Scrabble, que ha impulsat el Club d’Scrabble de l’entitat Link Enllaç Social d’Altafulla. La prova ha esdevingut una prèvia del VII Campionat d’Scrabble Escolar en Català, que se celebrarà el 12 de març al Prat de Llobregat. L’any passat, dues nenes de l’escola La Portalada ja en van prendre part, i aquest 2016 la representació altafullenca s’elevarà fins a les sis parelles.

Una de les responsables de l’organització, Àngels Ribé, ha fet una valoració molt positiva del campionat, i ha afirmat la bona acollida que la iniciativa ha rebut tant per part dels alumnes participants com per part de les seves famílies. Tant és així que la intenció és repetir-la de forma anual. Més enllà d’aquest campionat, des de l’organització també es plantegen realitzar altres trobades periòdiques, més enllà de la competició, per tal que els infants aprofundeixin en aquest joc de taula i en gaudeixin.

A l’espera de la celebració de la competició infantil a nivell català del proper 12 de març, l’activitat al club altafullenc no s’atura. L’entitat esdevindrà la seu del Campionat d’Espanya d’Scrabble els propers 29 i 30 d’abril i l’1 de maig; i acollirà també a finals del mes de setembre el V Torneig Anual. Continuen en marxa també les seves trobades quinzenals.

A finals del passat mes de gener, l’entitat va visitar, amb representants de la Federació Catalana d’Scrabble, les escoles La Portalada i El Roquissar per donar a conèixer als alumnes de 5è i 6è de Primària el joc de taula.

Àngels Ribé, una de les organitzadores

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *